המטבח היצירתי והמוקפד הינו בחסות הפאשניסטה הקולינרית דניאל רחמים
שמביא ניחוח חדש ומעודכן לעולם האירוח.
המטבח היצירתי והמוקפד הינו בחסות הפאשניסטה הקולינרית אייל אלחזוב
שמביא ניחוח חדש ומעודכן לעולם האירוח.
"המטרה שלי הייתה מצד אחד ליצור אוכל מקומי,
להשתמש בבשר מקומי, דגה מקומית, ובכל חומרי
הגלם הנדרשים אותם אנחנו מכינים במקום,
בשילוב עם שימוש בטכניקות בישול בינלאומיות
וחדשניות. לא רציתי ללכת למקום המוכר והפשוט
שכולם מכירים בשלל אירועים אחרים, בחרנו
לבנות הרכב מצומצם וחזק ממטבח עונתי, שישקף
את ה-DNA שלנו. לכן, התפריט מתחלף ברובו
בכל עונה ויש מקום להתאמות אישיות מכוונות
לאופי הייחודי של האירוע".
שף אייל אלחזוב